cinema 213

Bioskop u našem gradu sjutra prikazuje tri filma. Prvi film biće u ponudi za na najmlađe, u pitanju je film Banda čedesnih repova. Na programu su još filmovi Oluja i Fabelmanovi.

Prvi termin u 12:45h u ponudi za najmlađe posjetioce film: BANDA ČUPAVIH REPOVA.
Pripremite se za pustolovinu! Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamjerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti. Priče iz skrivenog grada.

U 17:45h na repertoaru je film OLUJA, film-drama o ratu, ispričana iz ugla običnog čovjeka kog maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kojem je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, u kojima je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo iz kojeg se vrše napadi na selo.

U 20:30h možete pogledati film FABELMANOVI, u režiji Spilberga. Ovaj polu – autobiografskom film prati osjetljive godine mladića koga otkriće potresne porodične tajne, podstiče da uroni u svijet filmova, koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.