Mladi Nikšića

 

Bioskop Cinema 213 danas na repertoar tri filma, ,,Liga Superljubimaca”, ,,Siroče: Prvo ubistvo” i ,,Brzina metka”

Termin u 16.30 časova je rezervisan za “Liga Superljubimaca”.

 

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dijele super – moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uvjeri ekipu iz skloništa za životinje – psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Čipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake.

 

Termin u 18.15 časova je rezervisan za film “Siroče: Prvo ubistvo”.

 

Nakon što je organizovala briljantno bjekstvo iz estonske psihijatrijske ustanove, Ester putuje u Ameriku imitirajući nestalu ćerku bogate porodice. Ipak, dolazi do neočekivanog obrta koji stvara sukob sa majkom, koja će po svaku cijenu da zaštiti svoju porodicu od “djeteta“ ubice.

Termin u 20 časova je rezervisan za film ,,Brzina metka”

Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu. Od režisera filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.