Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas su dva filma.

U 16h na repertoaru je film PRIČE IZ SKRIVENOG GRADA: DRVO ŽELJA

“U skrivenom gradu njegovi građani žive u harmoniji, no mlada oposumka Kerry sanja o avanturi izvan zidina. Na ceremoniji, koja se odvija svake godine, ona ubere posljednje sjeme s mitskog Stabla želja te pokrene apokaliptičnu ledenu oluju. Grad biva prekriven snijegom, a svim stanovnicima prijeti opasnost. Kerry ima jako malo vremena ispraviti svoju pogrešku kako bi spasila svoj grad.”

Film SVIJET IZ DOBA JURE: NADMOĆ danas u dva termina, u 17 i 45h i u 20 i 25h.

“Ovog ljeta doživite epsko finale Svijeta iz doba jure kada se dve generacije udruže po prvi put. Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVIJET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smjeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vrijeme i prostire se širom svijeta.
Od stvaraoca i reditelja Svijeta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dijele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.
SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara, na smjelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.”