Cinema 213 je za subotu, 04. novembar pripremila četiri projekcije.

Prva projekcija rezervisana je za film Trolovi: Bend na okupu, koji će se prikazivati u 14:45 časova.

“Nakon dva filma, Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Brozon. Oni su se raspali kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture”, navodi se u sinopsisu filma.

Druga projekcija, film Pet noći kod Fredija, počeće u 16:30 časova.

“Film govori o problematičnom čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija.

“Tokom prve noći na poslu shvata da noćnu smjenu neće biti lako preživeti. Glavne uloge u filmu tumače Džoš Hačerson, Elizabet Lejl, Pajper Rubio, Ket Koner Sterling, zajedno sa Meri Stjuart Masterson i Metjuom Lilardom”, piše u sinopsisu.

Nakon njega slijedi film Dragi David, u 18:30 časova.

Sinopsis: “Jeziva priča je počela 7. avgusta 2017. godine kada je karikaturista Adam Elis počeo prepričavati događaje u kojima duh preminulog djeteta teroriše njegov stan i pokušava mu oduzeti život. Njegov početni tvit snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela dijeliti priču…”

Posljednji film za subotu, Čuvari formule, počeće u 20:15 časova.

Sinopsis: “U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović”.