Đorđe Brkuljan, v.d. generalnog direktora za digitalnu ekonomiju i tehnološki razvoj u Ministarstvu ekonomskog razvoja, posjetio je danas sa saradnicima Inovaciono-preduzetnički centar “Tehnopolis” – Nikšić.

Tom prilikom, Brkuljan se upoznao sa najznačajnijim aktivnostima centra i obišao objekat koji predstavlja reprezentativan razvojni centar Opštine Nikšić i sadrži tri važna infrastrukturna segmenta: biotehnološku laboratoriju, laboratoriju za industrijski dizajn i Data centar.
Imajući u vidu značaj Tehnopolisa za razvoj inovativnog preduzetništva, modernizaciju i unaprjeđenje konkurentnosti privrede, kreiranje novih znanja, razvoj i primjenu inovacija proizvoda i procesa, upotrebu inovativnih tehnologija, uvođenje novih poslovnih modela, kao i razvoj kapaciteta potrebnih za podršku navedenim aktivnostima, Brkuljan je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da se upozna, kako sa zaposlenima centra, tako i stanarima biznis inkubatora i razmjeni mišljenje i ideje u cilju unapređenja buduće saradnje.