“Vojvode” su na svom Fejsbuk profilu saopštile da „iz dobro poznatih razloga, Savović ne može biti trener Sutjeske”, te da se taj stav “neće promijeniti kakvi god rezultati da budu u budućnosti”.

Nakon toga je Savović sporazumno sa klubom Sutjeska raskinuo ugovor.
Pitali smo naše sugrađane šta misle o odlasku Savovića i koga smatraju podobnim za vođenje FK Sutjeska.
,,Ja sam za smjenu Savovića, vidjelo se da nešto ,,ne štima” u klubu. Tako da je dobro što je otišao. Volio bih da se vrati Peco Rakojević”, rekao nam je Vlado.
Sličnog stava je i Nikola ,,vatreni navijač” FK Sutjeska.
,,Ja sam član navijačkog kluba i mišljenja sam da je Savović trebalo da napušti mjesto trenera. Nama je najbitnija Sutjeska i njeni rezultati. Za trenera bismo voljeli nekoga kome je za cilj napadački fudbal. Naš predlog kao navijača bi bio Miljan Radović”, rekao nam je Nikola.
Opet nam je sličan odgovor dao i Marko.
,,Neka je Savović napuštio Sutjesku, nikakvi su rezultati bili. Za trenera, ne znam baš koga bih predložio”, rekao je Marko.
Takođe nam je i Danilo dao identičan odgovor.
,,Da, trebao je da napusti klub, volio bih da dođe Miljan Radović, jer je on i ranije bio”, rekao je Danilo.
Malo drugačiji odgovor smo dobili od Stefana.
,,Ne pratim previše Sutjesku, iskreno. Koliko sam gledao, ne bih bio za to da Savović napušti, jer svi imamo loš period, pa je možda tako bilo i sa njima”, kazao je Stefan.
Iz odrađene ankete vidimo da sugrađani uglavnom podržavaju odlazak Milije Savovića, a za trenera bi nekoga ko je ili već bio trener ili nekoga ko je više za napadački fudbal.