Glamurozna svadba Andree Mićunović, uz prisustvo oko 600 zvanica, juče je održana u bečićkom hotelu „Splendid“. 

Na svadbi pored velikih muzičkih imena kao što su Sergej Ćetković, Miroslav Ilić, Haris Džinović i drugi, našli su se i visoki državni funkcioneri Crne Gore. Potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović sa suprugom Đorđinom, sinom Milošem, koji je bio sa svojom suprugom, te kćerka Milena Marović Bogdanović sa suprugom Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Cetinja. Iako je mjesto bilo obezbijeđeno i za premijera Mila Đukanovića, on se nije pojavio, ali su zato uživali u milionskoj svadbi njegova žena Lidija i sin Blažo.
Vjenčanje je održano u restoranu na trećem spratu luksuznog hotela, gdje je Branislav Mićunović oko 17h uveo kćerku u salu i predao mladoženji. Mlada je nosila dugu bijelu vjenčanicu i odlučila je da uzme muževljevo prezime, a supružnici su prvi ples odigrali uz pesmu “Pogledi u tami” koju je otpjevao Sergej Ćetković.
Veliku pažnju zvanica izazvala je srpska folk pjevačica Svetlana – Ceca Ražnatović, koja je došla sa sinom Veljkom i kćerkom Anastasijom. Ona je za stolom bila sa sestrom Lidijom, generalnim sekretarom FK „Zvezda“ Zvezdanom Terzićem, koji je bio sa suprugom i kćerkom Mašom.

 photo132015-03-28-21.16.09anastasija-veljko
Slike preuzete sa www.svet.rs