Na svim putevima u Crnoj Gori saobraćaj se ovog jutra odvija nesmetano, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Vozačima se savjetuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U mjestu Slijepač most na putu Mojkovac-Bijelo Polje, saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Zbog izvođenja farbarskih radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu M-18, dionica Nikšić-Podgorica doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, do 18. avgusta, u intervalu od 00:oo do 24h.

Zbog klizišta jednom trakom naizmjenično saobraća se na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina postavljena je saobraćajna signalizacija.

Na putnom pravcu rijeka Marsenića-Šekular, saobraćaj je u prekidu svakog dana osim subotom, a saobraćaj prema Šekularu odvijaće se alternativnim putnim pravcem preko Lipovica.

Od 01.07.2015 godine do 01. 09.2015 godine, u terminu od 17 do 22h, zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona sljedećim djelovima magistralnih puteva:

BIOCE-KOLASIN-MOJKOVAC

PODGORICA-SOTONICI-PETROVAC

GP DEBELI BRIJEG-H.NOVI-KOTOR-BUDVA-BAR-GP SUKOBIN

i PODGORICA-CETINjE-BUDVA

Saobraćaj na dionici Berane-Lubnice zabranjuje se za vozila čija najveća masa prelazi 10 tona, zabrana će trajati 10 dana.

Ugodnu i bezbjednu vožnju želi vam ekipa portala Mladi Nikšić