ajkulice

Nakon seniora, danas je sa radom počeo i prošireni sastav juniorske vaterpolo reprezentacije. Prvom treningu na bazenu Instituta “Simo Milošević” u Igalu prisustvovala su 32 igrača, sa kojima su radili treneri Petar Radanović i Vido Lompar.

Primorac: Aljoša Mačić, Miroslav Perković, Vuk Drašković, Alen Isljamović, Marko Milić, Đorđije Stanojević, David Vukotić, Dragoljub Ćetković, Josip Rajhel.
Jadran Carine: Nikola Brkić, Martin Gardašević, Luka Murišić, Darko Đurović, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Matija Sladović, David Stevović, Ilija Radović.
Budva: Savo Ćetković, Nenad Dragović, Andrija Korać, Nikola Ivanović, Vladan Vukićević.
Cattaro: Marko Mršić, Petar Vujošević, Igor Uskoković, Dragan Marković, Mlađan Gopčević.
Savona: Nebojša Vušković
“Ideja je bila da okupimo što više igrača iz mlađih selekcija, kako bi im omogućili neki kontinuirani trening. Da ih polako uvedemo u tu neku početnu fizičku pripremu, s obzirom na to da nijesu trenirali dva mjeseca. Igrači iz Kotora još uvijek nemaju uslove da treniraju. Nadam se da ćemo u narednih sedam dana uspjeti da ih pripremimo za ono što ih čeka tokom ljeta. Nadam se da ćemo uspjeti i njima da pomognemo i crnogorskom vaterpolu za ono što predstoji”, istakao je trener Petar Radanović.
Prvi dio priprema trajaće do 29. maja.
loading…