Rang lista projekata i programa nevladinih organizacija Komisija za raspojelu sredstava nevladinim organizacijama, dana 11.06.2021. godine, nakon administrativne provjere i utvrđene administrativne ispravnosti podnesene administrativne dokumentacije na raspisani Javni konkurs, izvršila je bodovanje svakog predloženog projekta i objavila Rang listu bodovanih projekata i programa nevladinih organizacija. https://berane.me/wp-content/uploads/2021/06/Scan-iri.pdf

Air Montenegro nakon uvođenja Beograda, Ljubljane, Banja Luke i Frankfurta kao destinacija redovnog komercijalnog saobraćaja, širi svoju mrežu letenja i na Istanbul, saopšteno je iz ove avio kompanije.

Kako navode, Air Montenegro će letjeti ka Istanbulu od 17.jula, dva puta nedeljno iz Tivta.
Cijena povratne karte za Istanbul iznosiće od 149 eura.
“Zbog interesovanja tržišta ka različitim destinacijama i pojačanog reda letenja, Air Montenegro je pojačao svoju flotu još jednim avionom kako bi obezbjedio pouzdan početak operacija i visok standard usluge svojim putnicima”, dodaju iz Air Montenegro.
Iz kompanije podsjećaju da posjete sajt airmontenegro.com i informišu se o destinacijama, redu letenja i kupovini karata.
Izvor: CDM