Službenici ulcinjske policije su u saradnji sa službenicima granične policije Ulcinj, koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice, saopštili su iz MUP-a.
Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura.
Osim toga, kod lica S.Đ. takođe je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje.
Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su naogu A.D. i S.Đ. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.