Ovnovi i Bikovi obilježićti uspjeh na poslovnom planu, Blizancipa povoljan dan za ljubav, dok se Škorpije, Jarčevi I Ribe dobro osjećaju.

Ovan
Posao:
Početak nove saradnje može obilježiti ovaj dan. Saradnja sa prijateljima ili sa kompanijom iz inostranstva donosi vam dugoročno unapređenje finansijske situacije.
Ljubav:
Venera u znaku Vage, vašeg polja partnerstva, može vam donijeti više prilika za flert i početak nove veze.
Zdravlje:
Pad imuniteta.
Bik
Posao:
Ovaj dan obilježiće uspjeh kroz timski rad i u okviru komunikacije sa poslovnim partnerima. Ma koliko situacija izgledala dobro, ipak, nemojte potpisivati nove ugovore i dokumentaciju
Ljubav:
Slobodne Bikove očekuje početak ljubavne veze sa jednom Škorpijom.
Zdravlje:
Više se krećite.
Blizanci
Posao:
Danas vas očekuje zanimljiva poslovna ponuda. Ovaj dan donosi vam promjenu u okviru poslovne saradnje, prekid jedne i početak druge saradnje.
Ljubav:
Zračite posebnom erotičnom energijom i privlačite pažnju na svakom koraku. Danas ćete imati mnogo prilika za flert i izlaske.
Zdravlje:
Bolovi u vratu.
Rak
Posao:
Ovaj dan je idealan da završite neki veliki posao koji ste ranije započeli. Moguć je finansijski dobitak preko prijatelja.
Ljubav:
Slobodni Rakovi mogu da se nađu u složenoj ljubavnoj situaciji. Početak nove veze prepliće se sa obnavljanjem komunikacije sa bivšom ljubavi.
Zdravlje:
Migrena.
Lav
Posao:
Danas može da vam iskrsne poslovno putovanje. To bi mogao da bude početak veoma unosne i uspješne poslovne saradnje.
Ljubav:
Atmosfera preokreta može da obilježi ovaj dan na vašem ljubavnom planu. Novo poznanstvo može da se pretvori u početak nove veze.
Zdravlje:
Variranje pritiska.
Djevica
Posao:
Djevice koje u svom poslovanju uglavnom sarađuju sa inostranstvom danas mogu da naiđu na neočekivane prepreke. Posao ćete uspjeti da završite kasnije, a tempo će biti daleko sporiji nego inače.
Ljubav:
Vaše poznanstvo sa jednom osobom može se vrlo lako pretvoriti u početak ljubavne veze.
Zdravlje:
Probavne smetnje.
Vaga
Posao:
Retrogradne planete mogu doprineti tome da vaš posao ne napreduje onim tempom kojim bi trebalo. U okviru vaše saradnje mogu se pojaviti problemi i odlaganja.
Ljubav:
Obnovićete komunikaciju sa osobom iz vaše prošlosti.
Zdravlje:
Variranje pritiska.
Škorpija
Posao:
Škorpije koje imaju sopstveni biznis danas mogu da ostvare veliki napredak u poslovanju. Postoji mogućnost obnavljanja stare poslovne saradnje.
Ljubav:
Možete se upustiti u vezu sa osobom koju poznajete već dugo. Pred vama je izuzetno burna ljubavna romansa.
Zdravlje:
Dobro.
Strijelac
Posao:
Danas ćete postići uspjeh u okviru timskog rada ili nekog zajedničkog posla sa prijateljima. Povoljni aspekti će vam donijeti finansijsku stabilnost.
Ljubav:
Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna veza sa jednom osobom u znaku Blizanca ili Ovna.
Zdravlje:
Solidno.
Jarac
Posao:
Danas ćete uspješno završiti veoma važan dio posla. Komunikacija sa saradnicima i nadređenima danas bi mogla biti problematična.
Ljubav:
Jedno vaše poznanstvo, koja je za sada bilo površno, može se iznenada pretvoriti u početak strasne ljubavne veze.
Zdravlje:
Dobro.
Vodolija
Posao:
Vodolije koje se bave kreativnim poslom i uslužnim djelatnostima, posebno u okviru posla sa ženama i modom, mogu da postignu veliki uspjeh. Finansijsko unapređenje situacije.
Ljubav:
Slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu sa osobom koja je iz inostranstva.
Zdravlje:
Loša cirkulacija.
Ribe
Posao:
Stabilizacija na poslovnom planu odraziće se dobro i na vašu finansijsku situaciju. Izbjegavajte potpisivanje ugovora i dokumenata.
Ljubav:
Slobodne Ribe mogu da uđu u ozbiljnu vezu sa jednom osobom u znaku Jarca, Bika ili Raka.
Zdravlje:
Dobro.