Utakmice poslednjeg, sedmog kola ligaškog dijela takmičenja u ovogodišnjem izdanju Studentske lige Crne Gore u futsalu odigrane su proteklog vikenda, u sali Gimnazije Slobodan Škerović.

Derbi dana odigrale su ekipe Studentskog doma 2 i UDG 1. Momci iz Studentskog doma pobijedili su sa razlikom 7:2, tačno koliko im je bilo potrebno da zauzmu drugu poziciju u grupi B i tako dobiju lakšeg rivala u četvrtfinalu.

IMG_2750

Sigurne pobjede zabilježili su Ekonomski fakultet protiv Elektrotehničkog fakulteta 1, UDG 2 protiv Fakulteta političkih nauka, Studentski dom PG 1 protiv FDES-a, dok su bodove za zelenim stolom u poslednjem kolu dobili Fakultet za pomorstvo, Pravni fakultet PG, Pravni fakultet BD i Univerzitet Mediteran.

IMG_3212
Četvrt finale održaće se naredne nedelje, 13. Decembra, kada će se susresti Fakultet za pomorstvo sa Univerzitetom Mediteran, Ekonomski fakultet igra protiv UDG 2, dok će Studentski dom PG 2 pokušati da savlada Pravni fakulteta PG. Najinteresantniji meč očekuje u duelu prvih timova Studentskog doma i UDG-a.