Večerašnji provod u Nikšiću u znaku je nastupa DJ-a Lee Dobričić na Bedemu, povodom Dana Evrope i 30 godina realizacije programa “Erasmus plus”, a odlična zabava i opuštanje može se naći i u gradskim lokalima. Ekipa portala Mladi Nikšića je za vas i ovog puta pripremila kratak pregled mjesta u kojima možete provesti ovaj petak veče.

U diskoteci “Diamond” će nastupati Tropiko bend, dok je za večeras “Cataleya” pripremila nastup lokalnih DJ-eva, kao uvertiru za sjutrašnje gostovanje Ivane Selakov.

Kafe bar “Recesija” je za večeras spremio rođendansku žurku sa promotivnim cijenama pića, a na proslavi povodom dvije godine postojanja pjevaće Darko Martinović.

Kafansko veče i još jedan nastup dua “Edy i Badži” je na repertoaru “Van Gogha”, dok “Jack” bar i ovog petka organizuje akustičnu svirku, a u poznatom lokalu nastupiće duo “Svetlana i Miloš”.

Kafe bar “Floyd” za večeras prirema disko, fanki, deep i house žurku, a za još jednu odličnu veče koje sprema autentični nikšićki lokal pobrinuće se DJ Botox.

“Walter pub” je za svoje goste priredio još jednu akustičnu svirku, a ovog puta će nastupati duo “Igor i Ivana”.

Akustična svirka je i na repertoaru “Oktoberfesta”, a odličnu atmosferu u ovom lokalu obećavaju “Adela i Damir”.

U “Montenegro” pabu je za provod i ove večeri zadužen DJ Ernesto, a najavljene su i standardne promotivne cijene pića.

Ekipa portala Mladi Nikšića želi vam ugodan provod.