mladink

Da je neko fudbalerima Sutjeske prije početka sezone rekao da će morati da odigraju šest utakmica koje neće ni o čemu odlučivati, niko u to ne bi vjerovao.

Ali upravo se to dogodilo. Titula je osvojena, tako da baš ništa ne može pomutiti slavlje Nikšićani, a ni atmosferu. „Plavo-bijeli” nisu protiv Zete definitivno odigrali za pamćenje, glave su očito već bile još na proslavi, a vjerovatno se misli i na predstojeće međunarodne korake. Svakako ne treba zaboraviti i da stručni štab nije mogao da računa praktično na pola tima.
Nakon dugo vremena Matija Vujović je zaigrao od prvog minuta i potvrdio da se na njega uvijek može računati.
,,Čini mi se da je ekipa Zete u meč ušli sa sasvim logičnim i racionalnim razmišljanjem. Prije svega, željeli su da izbjegnu poraz i uspjeli su u toj namjeri. Mi smo i pored osvojene titule razmišljali o cijelom plijenu, ali nema razloga za preveliku tugu nakon što je meč okončan bez pobjednika. Bilo je truda, postojala je želja da se dođe do pobjede, imali smo inicijativu većim dijelom utakmice, posjed lopte, ali se mora konstatovati da su gosti imali i nekoliko više nego povoljnih prilika. Posle svega što se odigralo na terenu mislim da je možda konačan rezultat i najrealniji”, rekao je Matija Vujović za portal Dan.