ŽUPA

Savjet MZ Župa Nikšićka je kao čestitku za početak nastavne godine u vrtiću ,,Mačak”, toj vaspitnoj jedinici danas donirao prigodan mobilijar koji će doprinijeti što efikasnijem i sadržajnijem boravku oko 100 župske djece u toj ustanovi.

,,Nabavljena je velika ljuljaška, tobogan, klackalice, dječja kućica, konjići, a sve u cilju da najmlađi župski naraštaj ima dobre uslove za boravak u vrtiću.’’ – saopštio je Dragoljub Radulović uručujući poklon predstavnicima vrtića ,,Mačak’’.
,,Na ovoj djeci ovo mjesto ostaje, pa je na nama obaveza da im stvaramo bolje uslove, jer ulaganje u mlade je najbolje ulaganje. Savjet upućuje čestitke, kako nastavnom kadru vrtića tako i svakom djetetu, povodom početka nastavne godine, da se izbore sa svim izazovima posebno sa aktuelnom zdravstvenom situacijom.’’, rekao je Radulović.
Kolektiv vrtića je izrazio zahvalnost na uručenoj donaciji, konstatujući da je ona izuzetno dobrodošla zbog aktuelne epidemiološke situacije, pa je preporuka da djeca što više borave napolju.

Savjet MZ će i u narednom periodu nastojati da kroz svoj rad daje doprinos u stvaranju što boljih uslova za najmlađe stanovnike Župe Nikšićka.

Izvor: Župa u srcu