Modna agencija “Top 3 Models Montenegro” organizovala je najprestižnije takmičenje “Mis i Mister Crne Gore 2022” uzrasta od 3 do 18 godina. Domaćin je bio Hotel “Sea Fort” Sutomore.

Manifestaciju su otvorili najljepši dječak svijeta Little Mister World Viktor Đukić, Mini Top Model of the World Tea Šćekić kao i aktuelne Misice i Misteri Crne Gore.
“U sklopu Državnog takmičenja održala se revija “Fashion Day” na kojoj su učestvovali svi naši članovi i naši modeli iz Srbije sa svojim mentorom Ankicom Orčić, predstavnica Srbije za svjetsko takmičenje Miss 7 Continents Andjela Radulj, model Andrea Paunović kao i Lazar Popović iz Banja Vrujci.
Finalisti ovog takmičenja su djeca iz cijele Crne Gore, koja su ušla u finale najljepše djece”, kazala nam je Nacionalni direktor za najprestižnije dečije takmičenje i vlasnica agencije Top 3 Models Montenegro.
Modna agencija Top 3 Models petu godinu zaredom organizuje ovo prestižno takmičenje gdje Ivana Šćekić bira predstavnike za svjetsko takmičenje “Miss & Mister World” koje se održava ove godine u Turskoj.
Na ovoj manifestaciji bio je organizovan bogat zabavni program u prvom izlasku predstavili su se naši dosadašnji zvanični nosioci lenti sa državnog takmičenja kao i naša djeca koja su osvojila prestižne lente na svjetskom takmičenju. U daljem programu nastupio je ansambal “Rumija” najmlađa postava, izvodeći tradicionalne crnogorske pjesme i igre, zatim su nastupili članovi i karate klub “Bar”, najmlađa njihova postava izvodeći kate.
“U daljem programu učestvovao je i nas član sa talentom Nikolas Katharos iz Grčke, podršku nam je i pružila Marija Berilažić autorka knjige “Nepobjediva” i Gordana Sarić profesor francuskog jezika i pjesnik, a specijalni naši gosti koji su u velikom broju dosli da podrže su Žene Bara velikog srca i Internacionalna policijska organizacija Crne Gore. Zahvaljujemo se na podršci NVO “Izvor Života” Nikšić”, saopštila je Šćekić.
Ovu manifestaciju takođe su podržali čelnici iz opstine Berane i Bijelo Polje i svojim prisustvom podržali svoje finaliste za ovo takmičenje, kao i predsjednica Skupstine Opštine Bar.
Finalisti su se takmičili u sedam kategorija uzrasta od tri do18 godina.
Viktorija Nikčević iz Nikšića osvojila je najznačajnije titule Mis Crne Gore 2022, takođe svojim talentom osvojila je Mis Talenta Crne Gore 2022, Mis Fotogeničnosti Crne Gore 2022 i Mis Internete Crne Gore 2022.
Takođe Darko Nikčević je Mister Crne Gore 2022 i Mister Fotogeničnosti 2022.
Finalisti su ponijeli lente:
Kaja Krivokapić Mis Crne Gore 2020. Kaja je i Mis fotogeničnosti.
Anđela Bojić je Princeza Crne Gore 2020.
Dejana Ivović je Mis šarma i Mis simpatičnosti.
Ema Zudjelović je Mis simpatičnosti.
Viktorija Klea Kovač Mis Crne Gore 2022.
Lorena Vukčević jeMis talenta Crne Gore 2020. Mis simpatičnosti Crne Gore.
Aksa Gjonbalaj Top model Crne Gore 2020.
Darija Gjonbalaj Mis Crne Gore.
Milena Cukić Little miss Montenegro 2020. Mis fotogeničnosti.
Sanja Živković Mis Junior Montenegro.
Sofija Novaković Mis Crne Gore 2020.
Anastasija Siništaj Mis Crne Gore 2020.
Ksenija Smolović Mis Crne Gore 2020. Top Model Crne Gore 2020.
Apsolutna kategorija
Viktorija Nikčević Mis Crne Gore, Mis talenta, Mis fotogeničnosti i Mis interneta Crne Gore.
Nikolas Katharos Mister Crne Gore Mister talenta.
Mario Malezić Mister Teen Montenegro
Darko Nikčević Mister Crne Gore, Mister Fotogeničnosti.
Jaman Gjonbalaj Mister Šarma Crne Gore.
Ognjen Radunović Mister Interneta.