Monika Rili (27) iz Teksasa ima 317 kilograma, ali ne želi da smrša, kao većina žena, već naprotiv, njen san je da postane najdeblja na svijetu i to sve do svoje 32 godine.

U tome joj pomaže njen momak Sid, koji joj sprema hranu i hrani je kako bi što prije dostigla 445 kilograma.

Iako joj težina ugrožava zdravlje, Monika, koja je inače i model, želi da što prije obori ovaj rekord. Iako je njena majka ne podržava, Sid je taj koji joj je velika podrška.

“Plan je da se ugojim i imam 445 kilograma. Tada ću već biti nepokretna, ali ću se osjećati kao kraljica”, rekla je Monika, koja ima podršku mnogobrojnih fanova koji je prate na društvenim mrežama.

Ona muškarcima šalje svoje fotografije, a oni joj zauzvrat šalju novac za hranu.

Monika Rili 2

“Što sam veća, osjećam se privlačnijom. Volim svoj ogroman, mekani stomak i što više jedem, to se sve više uzbuđujem”, rekla je Monika.

“Sid voli da sprema hranu za mene i da me hrani. Otkako smo zajedno, mnogo sam napredovala. On me hrani svaki sat vremena”, objasnila je Monika.

Monika planira i da rodi bebu.

“Želimo da dobijemo bebu, ništa me ne sprečava da odgajam dijete iz kreveta. Ubijeđena sam da bismo bili odlični roditelji”, odlučna je.

Monika je čitav svoj život bila gojazna i prije dvije godine je odlučila je da smrša, ali je u posljednjem trenutku odustala od operacije koja bi joj to i omogućila.

Ona je za samo četiri mjeseca jedući 8.000 kalorija dnevno dobila 25 kilograma.

Njena mama Teri je ne podržava u namjeri da postane najdeblja žena na svijetu.

“Mama misli da se ovako lagano ubijam. Potpuno razumijem da je zabrinuta za moje zdravlje, ali ovo je moj život i s njim mogu da radim šta hoću”, objasnila je Monika, koja je punu podršku našla u svom dečku.

“Volim je i uživam da joj ispunjavam želje. Briga o njoj je ispunjenje svih snova”, rekao Sid, koji joj svaki dan sprema specijalni šejk od 3.500 kalorija koji pije kroz lijevak.

Šejk se pravi od keksa, krema, sladoleda i mlijeka.

D.D.