horoskopski znaci

Sedmica pred nama donijeće dosta druženja, pozitivne energije, bićemo intuitivniji i raspoloženiji. Vrijeme je za promjene koje nam dolaze, samo treba da budemo mudri i ne dozvolimo da nam nagle emocije i burne reakcije poremete ciljeve. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak.

Ovan
Posao: Ove nedelje ćete biti aktivni i zadovoljni svojim radom. Druga polovina nedelje donosi prosperitet svima koji se bave privatnim poslom, ali uspjeh je generalno naglašen svim pripadnicima. Finansije dobre.
Ljubav: Lijepa nedelja za nova poznanstva sa zanimljivim osobama. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzeti, prelijepi trenuci sa voljenom osobom. Izbegavajte tajne i flert!
Zdravlje: Dobro se osjećate. Oprez od prehlada.
Bik
Posao: Ova nedelja vam donosi prosperitet i rešavanje ili planiranje bitnih stvari vezanih za ovo polje. Uskoro dolazi pravo zadovoljstvo. Obratite pažnju na potrošnju novca.
Ljubav: Moguće su neke avanture, odnosi praćeni erotskim nabojima, ali nije sedmica pogodna za ulazak u nove emotivne veze. Zauzeti, više pažnje posvetite voljenoj osobi.
Zdravlje: Dobro, mogućnost prolazne napetosti. Pronađite izvor vašeg nezadovoljstva.
Blizanci
Posao: Jedna lijepa nedelja, kada je ovo polje u pitanju. Bićete vrlo angažovani i finansijama ćete konačno malo lakše upravljati, jer će doći do nekih većih priliva novca. Jedna lijepa saradnja sa prijateljem vam može donijeti uspjeh.
Ljubav: Nedelja puna zanimljivih momenata, kada je ljubav u pitanju. Mogućnost ulaska u emotivnu vezu, koja bi zaista mogla biti nešto dobro, trajno i iskreno. Zauzeti, lijepi trenuci, puni strasti i zadovoljstva.
Zdravlje: Dobro se osjećate, zato što vam se energija vraća. Ako je bilo problema situacija se stabilizuje, samo blagi oprez od virusnih infekcija.
Rak
Posao: Na ovom polju bez većih promjena. Zadovoljstvo i uspjeh vam predstoje. Oprez pri kupovini automobila ili nekih uređaja za kuću.
Ljubav: Nije vrijeme za ulazak u nove emotivne veze, ali vi volite koketiranje, tako da će na tom planu biti aspektovana dešavanja. Zauzeti, više se posvetite voljenoj osobi. Izbegavajte nesuglasice.
Zdravlje: Javiće se prolazni problemi sa zglobovima. Više odmarajte i više kvalitetnog sna priuštite sebi.
Lav
Posao: Jedna lijepa nedelja u kojoj vaše mogućnosti i sve uloženo mogu biti nagrađeni. Zadovoljni ste finansijama.
Ljubav: Pregršt pozitivne energije i zračićete posebnim sjajem. Možda vas neko na koga čekate iznenadi. Zauzeti, lijepi trenuci sa voljenom osobom i planiranje budućnosti.
Zdravlje: Energija vam se vraća. Obratite pažnju na imunitet.
Djevica
Posao: Zadovoljni ste poslom, samo savetujem da izbegavajte nesuglasice sa kolegama, kao i poveravanje njima. Budite smireni i sve će ići po planu. Obratite pažnju na trošenje.
Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih emotivnih veza, niti će novi ljudi ulaziti u vaš život. Prosto, moguće su avanture i pojačane strasti sa osobama koje su već u vašem životu.
Zdravlje: Poradite na mentalnom zdravlju, udaljite se od toksičnih ljudi.
Vaga
Posao: Vama se mnoge stvari pokreću, kada je posao u pitanju. Riješiće se sva bitna pitanja na koja čekate odgovor dosta dugo.
Ljubav: Ljubav vam se smiješi. Desiće se da jedna lijepa romansa preraste u ozbiljnu emotivnu vezu. Zauzeti, možda vas iznenadi vijest o prinovi, pa čestitam!
Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa krvnim pritiskom i migrenama.
Škorpija
Posao: Dobra nedelja, zato što ćete biti aktivni i uspjeh neće izostati. Testirajte svoje sposobnosti i pomjerićete svoje granice, jer vi to možete!
Ljubav: Na ovom polju vam predstoje lijepi trenuci. Krajem nedelje može doći do uplovljavanja u avanturu, ali ne i mirnu luku. Zauzeti, bez većih promena u vašem odnosu.
Zdravlje: Puni ste energije, samo savjetujem da obratite pažnju na imunitet i respiratorne organe.
Strijelac
Posao: Krajem nedelje će se mnoge stvari pokrenuti. Investicije stavite na pauzu, jer je potrebno da bolje sagledate sve što vam se nudi.
Ljubav: Divna nedelja i uživaćete na ovom polju. Mogućnost ulaska u lepu emotivnu priču. Zauzeti, ako je bilo nesuglasica i otežanja situacija se stabilizuje. Lijepi trenuci su pred vama.
Zdravlje: Energija vam se vraća. Mogući prolazni problemi sa cirkulacijom.
Jarac
Posao: Možete biti zadovoljni, jer se vaši planovi polako realizuju. Malo nezadovoljstvo kada su finasije u pitanju, ali ubrzo se situacija popravlja.
Ljubav: Dosta dobre komunikacije sa vama zanimljivim i posebnim osobama. Nije vrijeme za ulazak u nove veze. Zauzeti, odličan odnos sa partnerom je moguć, samo ako se potrudite da izbjegavate nesuglasice i jasno iskazujete emocije.
Zdravlje: Bez većih problema. Obratite pažnju na digestivni trakt.
Vodolija
Posao: Ako je bilo zastoja i problema situacija se popravlja. Bićete zadovoljni, jer se finansije popravljaju.
Ljubav: Nova poznastava mogu otvoriti mogućnost ulaska u vezu, ali ne srljajte! Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice.
Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet i na kardivaskularne probleme.
Ribe
Posao: Sitacija je dobra kada je ovo polje u pitanju. Predstoji vam i uspeh i nagrada za uloženi trud. Neko je sve što ste radili pratio i ništa neće proći neopaženo – evo odličnih finansija!
Ljubav: Osećaj zaljubljenosti naglašen i dosta lijepih emotivnih dešavanja. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Nije nedelja za započinjanje ozbiljnih emotivnih veza.
Zdravlje: Dobro se osjećate, samo se više krećite.