U prvom polufinalnom meču Opštinske lige u malom fudbalu Kmf Dekor Iva je pobijedila Kmf Kairat, a rezultat je bio 3-2.
U 5. minutu preko Kosovića, Kairat dolazi u vođstvo, 0-1. Nakon nekoliko odličnih prilika Dekor Ive, slijedi izjednačenje preko Ivana Ivanovića u 10 minutu, 1-1.
Sredinom drugog poluvremena Stevan Bulajić postiže drugi gol za Dekor Ivu, nakon nekoliko minuta igre Ristić poravnava, 2:2.
Nakon toga igra se potpuno otvoreno a 5 minuta prije kraja meča usled odlično odigrane akcije Stevan Bulajić postiže i gol za FINALE.
„Još jedna odlična igra Ivana Ivanovića a svakako čestitke svim igračima koji su doprinijeli ovome rezultatu tokom cijele godine“, kazali su iz Dekor Ive.
U drugom polufinalnom meču rezultat je bio KMF Progresija 3: 3 KMF MG u regularnom djelu utakmice, nakon izvođenja penala ekipa MG je bila uspešnija.
„Čestitamo im i na fer i korektnoj sportskoj igri. Šta reći, jako uspjšena sezona je iza ekipe Progresije, spoj mladosti i iskustva,. Ekipa je predvođena iskusnim asom fudbala Sašom Gojkovićem, a snagu ekipe su davali naši mladi potomci i borci Danilo Babović i Darko Nikolić. Muška i prije svega hrabra igra nas je dovela do polufinala gdje je falilo malo sportske sreće da uđemo u finale. Na golu su tokom cijele sezone se smenjivali Zoran Nikolić i Goran Ognjenović opet iskusni znalci, a u play off naš gol čuvao je od protivnika mladi as Milan Lalić. Ekipa je imala veliku pomoć i od iskusnog asa Nikole Radulovića tokom prvog dijela sezone kao igrača, a drugi dio sezone bio je trener ekipe. Naš kapiten Vladimir Ćalić dao je sve od sebe da vlada harmonija i sloga u ekipi a u tome su mu pomogli i drugi igrači: Petko Goranović, Miroslav Tepavčević, Dražen Lopi Lončar, Danko Kovačević, Dušan Aničić, Mijodrag Mijušković, Đorđije Marković, Mitar Mirjačić, Ratko Ćosović“, istakli su iz Progresije.
A večeras u finalu sastaće se Dekor Iva i KMF MG kafe. Utakmica se igra u 19 časova u balon sali Arena u Kličevu.