Ukoliko ste ljubitelj borilačkih vještina, borba između domaćeg Dilana Prašovića i šampiona ostrva Lorensa Okolia održaće se večeras u Londonu. Sudar titana održaće se na stadionu Totenhema pred 60,000. engleskih navijača.

 

Prašović je pred najvećim izazovom u karijeri jer je Lorens Okoli u 16 mečeva ostvario rezultat bez poraza i upisao 13 nokauta. Ipak, Kotoranin je optimista ima meč manje, baš kao i protivnik, “neukaljanog” je rezultata i ima samo borbu manje uz 12 nokauta. Prašović je nakon više od 100 amaterskih borbi “zagazio” u svijet profesionalaca 2014. Nakon samo 4 godine (2018) dolazi do prvog velikog uspijeha u karijeri savladavši u drugoj rundi Matea Krištofa,i osvojivši WBO naslov mladih u teškoj kategoriji. U aprilu 2019. godine uspio je ući u “Top 10” boksera tehničkim nokautom nad Huanom Basualdom, postao je izazivač za pojas.

 

“Smatra da ima prostora da pobijedi večeras Za mene je ovo velika šansa. Niko ne može da me zaustavi da ostvarim san i osvojim pojas svjetskog prvaka. Sve ću, uostalom, reći tokom borbe. Okoli je sjajan borac, strašan udarač, ali ja vjerujem u sebe. I on je čovjek kao i ja – znam da sam spreman da ga pobijedim”, rekao je Prašović.

 

Meč će se održati oko 21:00h večeras, savjetujemo publici da ne trepće, radi se o borbi dva izvrsna nokautera.