Mladi Nikšića

Još jedan nesavjesni vozač, sinoć je na putu Nikšić – Podgorica preticao na punoj liniji i ugrozio bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju, prenosi portal Antena M.

“Jedva sam izbjegao sudar sa automobilom podgoričkih registarskih oznaka koji je preko pune preticao mene i još nekoliko vozila. Mnogo sam se uplašilo i odmah sam pozvao policiju. Šteta što nijesam uspio da snimim, nijesam mogao jer sam vozio”, rekao je čitalac, koji ga je prijavio policiji.

Kako je kazao, na početku je mislio da se ništa nije desilo, međutim na kružnom u Danilovgradu vidio je policijsku patrolu.

“Vidio sam da se policija prepire sa vozačem upravo tog automobila, ubacili su ga u vozilo policije i odvezli, a automobil je policija odgurala sa puta.
Pitao sam policajce šta se desilo jer sam ja taj koji ga je prijavio i policajac mi je kazao na licu mjesta da očigledno nijesam jedini, jer pokušavaju od Bogetića da ga stignu i nijesu uspjeli nego su javili danilovgradskoj policiji da mu prepriječi put kako bi ga zaustavili”, objasnio nam je uznemireni čitalac.