tehnopolis obuke

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis prethodnih dana započeo je Program edukacija IPC Tehnopolis, koji ove godine obuhvata šest obuka o programiranju, dizajnu i štampi, web dizajnu, Excel-u, digitalnom marketingu i finansijama i upravljanju rizicima.

Program pruža nova znanja i vještine, ali i mogućnost upoznavanja sa novim tehnologijama i zanimanjima uz pomoć kojih zainteresovani mogu postati konkurentni na tržištu rada i lakše pronaći posao. Program edukacija namijenjen je i onima koji žele da nadograde profesionalne vještine u cilju realizacije poslovnih ideja, započinjanja sopstvenog biznisa ili unaprijeđenja dosadašnjeg poslovanja.
Ovogodišnje edukacije pobudile su veliko interesovanje polaznika. Od ukupno 156 prijavljenih kandidata, njih 77 dobilo je priliku da budu dio Programa. Najveće interesovanje su pokazali za obuke o programiranju, digitalnom marketingu i dizajnu i štampi, u okviru kojih će osim osnovnog ove godine imati mogućnost da prođu i napredni nivo.
Tokom prethodnih nekoliko dana startovale su tri obuke, a u danima koji slijede započeće i ostale. U zavisnosti od koncepta i plana obuke one će se održavati do decembra, a kao i prethodnih godina, predavači i mentori su iskusni stručnjaci u oblastima obuhvaćenim programom.
Prema ustaljenoj praksi, svim kandidatima koji uspješno prođu Program edukacija biće dodijeljeni sertifikati o učešću.