U bioskopu Cinema 213, u nedelju 17. marta prikazivaće se četiri filma: Kung Fu Panda 4, Ruski konzul, Jorgovani i Poslednji strelac.

 

U filmu ‘Kung Fu panda 4’, Po je izabran da postane duhovni vođa Doline mira. Pored toga što o novoj ulozi ne zna apsolutno ništa, problem mu pravi i pronalazak i obuka novog Zmajevog ratnika. Stvar komplikuje zla Kameleonka koja želi da prizove sve zlikovce koje je Po ranije savladao. Pomoć će pronaći u lukavoj stepskoj lisici Žen koja će pokazati neprocjenjive vještine. Film počinje u

14:30h.

 

Domaći film Jorgovani možete pogledati od 16:30h. Romantična komedija u kojoj glavne uloge igraju Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić.

 

Poslednji strelac, triler koji prati život inspektora Kuruzovića nakon smrti supruge pod misterioznim okolnostima. Film se prikazuje od 18:15h.

 

U filmu Ruski konzul glavni junak je srpski doktor Ilija Jugović koji po kazni dobija premještaj u bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića – Ruskog konzulq, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti. Oni pokušavaju da isele Božovića, ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović. Film se prikazuje od 20:10h.