Tri filma prikazivaće se u bioskopu Cinema 213 danas 18. aprila. Nojeva barka, Bezgrešna i Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj.

 

Nojeva barka prikazuje se od 16:45h. Film prati dva miša, harizmatičnog pjesnika sa užasnom tremom na pozornici i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju da uđu na Nojevu barku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno da uđu na Barku i zajedno spriječe sukob između mesoždera i biljojeda.

U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspirisanih poznatim pjesnikom Vinisijusom de Moraesom.

 

Film Bezrešna na repertoaru je od 18:25h. Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kad je sa velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

 

Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj prikazivaće se od 20:05h. Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.