Sa 15 postignutih golova napadač Sutjeske Tajron Konrad zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Petrovca Mamadu Mendi i Vuk Striković iz Sutjeske postigli su po osam, a po gol Fatos Bećiraj iz Mornara i Rodrigo Faust iz Petrovca.

Po šest puta u strijelce upisali su se Hulijan Montenegro iz Arsenala, igrač Dečića Stefan Denković i Žarko Korać iz Jedinstva.

Po gol manje postigli su igrači Arsenala Ivan Bulatović i Boris Došljak, članovi Budućnosti Marko Bakić, Zoran Petrović i Stefan Milošević, Armin Bošnjak i Vojin Pavlović iz Jezera, napadač Rudara Danin Talović i igrači Sutjeske Oujidi Sahli, Novica Eraković i Dragan Grivić.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih osam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

 

Izvor: Mina