Svečana dodjela dodijeljana organizovana u školi Braća Labudović Svečana dodjela diplome „Luča“ organizovana je u školi Braća Labudović. Svečanosti su, osim dobitnika „Luče“ prisustvovali direktor Zoran Vujadinović, pedagogica Nataša Đurović i razredne starješine. Zoran Vujadinović, direktor, naglasio je da je u pitanju generacija koja se može pohvaliti zavidnim rezultatima, da od ukupno 78 učenika, njih 20 su dobitnici ovog prestižnog priznanja. Takođe, istakao je da nam njihovo ponašanje, zalaganje i odnos prema obavezama daje za pravo da će u budućnosti znati da se nose sa izazovima i da će biti pravi predstavnici škole, njihovih porodica i čitave zajednice. U ime škole i svih nastavnika koji su im predavali, čestitao im je priznanje i poželio sreću u danima koji su pred njima. Dobitnici diplome "Luča": IX1 - Razredni starješina Jelena Đikanović 1. Jovan Banićević 2. Dijana Bojanić 3. Nataša Nedić IX2 - Razredni starješina Marko Blečić 4. Andrija Anđelić 5. Matija Drašković 6. Dijana Goranović 7. Dušan Kešeljević 8. Đorđije Kešeljević 9. Vasilisa Milović 10. Damjan Ostojić 11. Nikola Pejović IX3 - Razredni starješina Sandra Vujadinović 12. Anđela Adžić 13. Bogdan Delić 14. Jelena Giljen 15. Tijana Jablan 16. Tamara Miličić 17. Jelena Milović 18. Ana Radović 19. Vuk Roganović 20. Nina Balsa Vujicic

Svečana dodjela diplome „Luča“ organizovana je u školi Braća Labudović. Svečanosti su, osim dobitnika „Luče“ prisustvovali direktor Zoran Vujadinović, pedagogica Nataša Đurović i razredne starješine.

Zoran Vujadinović, direktor, naglasio je da je u pitanju generacija koja se može pohvaliti zavidnim rezultatima, da od ukupno 78 učenika, njih 20 su dobitnici ovog prestižnog priznanja. Takođe, istakao je da nam njihovo ponašanje, zalaganje i odnos prema obavezama daje za pravo da će u budućnosti znati da se nose sa izazovima i da će biti pravi predstavnici škole, njihovih porodica i čitave zajednice. U ime škole i svih nastavnika koji su im predavali, čestitao im je priznanje i poželio sreću u danima koji su pred njima.
Dobitnici diplome “Luča”:
IX1 – Razredni starješina Jelena Đikanović
1. Jovan Banićević
2. Dijana Bojanić
3. Nataša Nedić
IX2 – Razredni starješina Marko Blečić
4. Andrija Anđelić
5. Matija Drašković
6. Dijana Goranović
7. Dušan Kešeljević
8. Đorđije Kešeljević
9. Vasilisa Milović
10. Damjan Ostojić
11. Nikola Pejović
IX3 – Razredni starješina Sandra Vujadinović
12. Anđela Adžić
13. Bogdan Delić
14. Jelena Giljen
15. Tijana Jablan
16. Tamara Miličić
17. Jelena Milović
18. Ana Radović
19. Vuk Roganović
20. Nina Vujičić