Košarkaši Sutjeske su u derbiju 18. kola Prve A lige izgubili od ekipe Teoda rezultatom 84:79.
Sutjeska je bolje počela utakmicu, predvođena Šalićem koji je vezao osam poena i povela sa šest razlike. Nikšićani su pomenutu prednost čuvali do samog kraja prve četvrtine, kada su Tivćani na samom iskteku perioda postigli poene. Rezultat na kraju četvrine bio je 21:17.
U drugom periodu viđena je ujednačena igra, Sutjeska je održavala prednost brojnim kontranapadima do 15.minuta, ali je Teodo uspio da se vrati u igru ponajviše zbog opterećenosti ličnim greškama danas najboljeg Šalića. Ipak, Nikšićani su uspjeli da odbiju nalet Teoda i na poluvrijeme su otišli sa pet poena prednosti (41:36).
U trećoj četvrtini viđena je odlična odbrana Sutjeske, koja je kontranapadima napravila seriju 11:0, zahvaljujući raspoloženim Djokovićem i Lalićem.


Teodo je nakon tajm-auta odgovorio sa 14 vezanih poena i uspio da smanji razliku (54:50), zatim i da do kraja četvrtine u potpunosti preokrene rezultat (61:63).
Nikšićani su u četvrtom periodu zaigrali jaku odbranu i poveli (70:68), međutim to je bilo jedno vođstvo do kraja utakmice. Teodo je kolektivnom igrom lako stizao do poena i mirnijim izvođenjem penala osigurao pobjedu, te se tako učvrstio se na vrhu tabele sa dvije pobjede više od Sutjeske.
Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Džejms sa 19 postignutih poena i Šalić koji je upisao 17 pogodaka. Kod pobjednika najbolji je bio Popović sa 22 poena, Đurišić je upisao 17 pogodaka, a dvocifreni bili su još Kusovac i Stanojević sa 12 koševa.