sutjeska

U derbiju 29. kola Prve fudbalske crnogorske lige,koji je na programu u nedelju, Sutjeska na svom terenu dočekuje ekipu podgoričku Budućnosti.

Na današnjoj konfereneciji govorili su prvotimac plavih Nikola Stijepović i šef stručnog štaba Miljan Radović.
,,Očekuje nas jedna tvrda utakmica, svaki derbi donosi neki poseban značaj i motiv. Mi smo u prethodne dvije utakmice uspjeli da dođemo do dvije bitne pobjede. Poznajemo kvalitete Budućnosti ali mislim da uz naš stil igre bi trebalo da slavimo kod kuće”, rekao je Stijepović.
Na pitanje, šta može biti prednost odnosno mana u igri Budućnosti uz pomoć kojeg mogu doći do povoljnog rezultata, Stijepović je kazao:
,,Pa sigurno taj naš stil igre, pokušaćemo od početka susreta da nametnemo naš ritam tako da dođemo što prije do gola i slavimo na kraju”.
Na pitanje novinara da prokomentariše naredni susret protiv Budućnosti, Radović je kazao:
,,Naša forma je u uzlaznoj putanji, imamo neke odlične utakmice za nama, tako da nas to dosta raduje. Na startu proljećnog dijela šampionata odigrali smo odličan meč protiv Budućnosti u gostima gdje je bilo 1:1. Budućnost je odlična ekipa što su i pokazali, nadam se dobroj utakmici i našoj pobjedi”.
Zbog parnih kartona derbi će propustiti bek plavih Dragan Grivić, dok su ostali igrači spremni i na raspolaganju su Miljanu Radoviću.
S.T.