Studentska liga Crne Gore, Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, , futsal,

Ovogodišnje izdanje Studentske lige Crne Gore u futsalu počelo je nedjelju u sali SKC UCG, za koju je učešće uzelo 19 ekipa podijeljenih u četiri grupe.

Aktuelni šampioni, ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, otvorila je takmičenje u grupi C pobjedom. Oni su slavili protiv ekipe Pomorskog fakulteta rezultatom 7:3. Od početka su momci sa fakulteta iz Nikšića nametnuli žestok tempo igre pa su već do poluvremena imali tri gola prednosti. U nastavku su sa još dva postignuta gola riješili pitanje pobjednika i pokazali da će se i ove godine boriti za titulu.
U grupi A, iznenađenje je priredila ekipa Filozofskog fakulteta koja je ubjedljivo savladala finalistu prošlogodišnjeg takmičenja, ekipu Studentskog doma PG, rezultatom 7:3. U ekipi pobjednika blistao je Miloš Backović sa čak četiri postignuta gola.
U grupi D, Ekonomisti su slavili protiv ekipe FTH Kotor rezultatom 6:2, dok je u derbiju grupe B prošlogodišnji osvajač bronzanog odličja, ekipa Elektotehničkog fakulteta , slavila rezultatom 2:1 protiv kolega sa PMF-a.