Solidna prodaja na buvljaku pod Trebjesom

Ovog jutra na buvljaku pod Trebjesom solidna posjećenost kupaca i dobra zarada kako su nam rekli prodavci.

Lijepi vremenski uslovi uticali su na građane da dođu kao i na same prodavce kojih je bilo znatno više u odnosnu na neke prošle ponedeljke.
Asortiman je raznolik, od opreme za kuću, baštenskog alata, igračaka, knjiga, posuđa do obuće i odjeće.
Takođe, polovna garderoba i obuća su nešto što najviše privlači kupce. Cijene nisu fiksne, već paušalne, u dogovoru sa kupcima i njihovim mogućnostima.
Prodavci očekuju da prodaju nešto, dok većina sugrađana se nada da će naći pravu stvar za sebe.
“Prodaja ide odlično, zadovoljan sam što ima danas posla za svakog od nas. Iskreno se nadam da će ova situacija sa epidemijom da popušti, pa posle toga očekujem još više posla i zarade. Dosta je sada ljudi ostalo bez posla, narod krpi kraj sa krajem tako da me i ne čudi što je prodaja znatno opala u odnosu na situaciju prije epidemije kazao je jedan od prodavaca.
Širok izbor, a i ljubazni prodavci učine da se ne pokajete i obiđete ih. Oni najuporniji su tu svakog ponedeljka, po kiši, mrazu i snijegu.
“Prodaja ide odlično. Zaradim svake nedelje solidnu svotu novca koja je dovoljna za mene kao radnika i mog gazdu. Ja sam uvijek bio optimista što se tiče posla, pa nek’ tako i sad ostane. Bitno je da ima da se preživi, to je najvažnije od svega”, rekao nam je drugi prodavac.
Na pitanje da li je prodaja dobra zbog lijepog vremena, rekao je:
,,Ima i tu istine, nadamo se da će lijepo vrijeme poslužiti do kraja mjeseci i pomoći nam da zaradimo neki dinar”.
Sa izlaganjem robe počnu od ranog jutra, a ostanu do popodnevnih časova, u zavisnosti od vremenskih prilika.
S.T.