Pjesma Glupi refren sa albuma „Osamdesete“ 2 Dragana Kneževića i „Ljubavne gerile“dobila je svoju ekranizaciju.

Knežević kaže da se nada da je ovo poslednji spot i kaže:
„Bilo je uživanje snimati sa dobro znanim prijateljima i saradnicima! Hvala svima na učešću i na sjajnom provodu“.
Spot je sniman u Eko parku Blace, na Bedemu, Krupcu i Royal Gardenu. Scenario za spot je radio Knežević u saradnji sa Željkom Milićem. Režirao ga je Željko Milić.
Muziku i tekst Dragan Knežević. Aranžman je radio Simeon Radulović, a sve gitare odsvirao je Rade Popović. Singl je sniman u studiju Simke Art u Nikšiću 2021. Glumica i plesačica u spotu je Svetlana Zumba Stanišić.
U spotu glume Vladimir Kovačević Kos, Željko Milić i Dragan Knežević. Članovi Ljubavne gerile: Simeon Radulović, Blagoje Bagi Karadžić, Bobo Poleksić, Slobodan Mijatović Promaja, Bogdan Boćo Petković, Rade Popović i Slobodan Kumburović.
Dragan Knežević kao vokalni solista i muzičar predstavljao je Nikšić na mnogobrojnim festivalima širom Jugoslavije osamdesetih godina, na kojima je osvojio brojne nagrade za interpretaciju, muziku ili napisan tekst.
Bio je frontmen popularnih nikšićkih rock bendova “Tajna veza” i “Ljubavna gerila”, a jedno vrijeme je bio vokal barske grupe “Karlo V”.
Nedavno je izdao dva muzička albuma “Osamdesete” i “Osamdeste 2”, kao i CD i DVD sa audio i video zbirkom poezije “Poezija prošlog vremena”.
Od 1997. godine, pa sve do danas je direktor Kulturno kreativnog centra Akord, gdje se posvetio pedagoškom radu sa djecom i omladinom, u kome stvara na muzičkoj i pozorišnoj sceni.
Mnogo glumačkih i muzičkih talenata je izašlo iz ovih radionica, čiji su članovi danas itekako popularni vokalni solisti, glumci, voditelji i pjesnici.
Režirao je više od 50 pozorišnih predstava za djecu, omladinu i odrasle, sa kojima je osvajao brojne nagrade u zemlji i inostranstvu za režiju, muziku, ukupan plasman itd.
Najpoznatije od njih su “Žuti kombi i divlje guske”, “Virus”, “Laki komad”, “Umorni”, “Kući”, “Suđenje u Merlinovom zamku”, “Dnevnik Ane Frank” i dvije aktuelne “Alisa u zemlji čuda” i “One su htjele nešto sasvim drugo”.
Kandidat je za najveću nagradu našeg grada „Nagradu oslobođenja Nikšića” i svojim radom, zalaganjem, radom sa mladima i zbog ljubavi prema ovom gradu mnogi će se složiti da je zaslužuje.