Simović: Uprava policije imala je svoje nadležnosti i odgovornosti, na koje je odgovorila na najbolji mogući način
Predsjednik Opštine Nikšić, Milutin Simović, upriličio je prijem za pripadnike Centra bezbjednosti Nikšić, Baja Varajića i Vidoja Žugića, koji su proglašeni za najbolje službenike u 2020. godini, kao i za načelnika Centra bezbjednosti Nikšić, Tihomira Goranovića i komandira stanice policije, Darka Mađarića, saopšteno je iz Opštine Nikšić.
“Zadovoljstvo mi je što sam danas u prilici da se sretnem sa vama, i u ime lokalne uprave i građana Nikšića, odam priznanje Centru bezbjednosti Nikšić na profesionalnom, posvećenom i predanom odnosu prema očuvanju javnog reda i mira u našem gradu”, istakao je predsjednik
Tom prilikom je naglasio da godina koju ispraćamo bila puna izazova, gdje je Uprava policije imala svoje nadležnosti i odgovornosti, kojima je odgovorila na najbolji mogući način.
Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić, osim redovnih aktivnosti u vrijeme pandemije, doprinosili su očuvanju javnog zdravlja krou kontrolu poštovanja propisanih epidemioloških mjera, kazao je Simović.
Čestitajući nagrađenim, prvi čovjek nikšićke opštine, je istakao da su oni primjer posvećenog rada, profesionalnog odnosa kao i poštovanja uniforme koju nose.
Zahvaljujući predsjedniku na prijemu načelnik Goranović je istakao dobru saradnju lokalne uprave i Centra bezbjednosti i naglasio da su u 2020. godini, uspjeli da očuvaju stabilan javni red i mir, preventivno djeluju, eliminišu djelovanje kriminalnih grupa iz drugih gradova na teritoriji naše opštine, u velikoj mjeri suzbiju distribuciju narkotika i osiguraju bezbjednost u saobraćaju.
U ime nagrađenih policajaca zahvalio se Vidoje Žugić i kazao da će se i ubuduće profesionalno i odgovorno odnositi prema svom pozivu.
Predsjednik je nagrađenim službenicima Centra bezbjednosti uručio prigodne poklone, zaključuju iz nikšićke Uprave