Ministarka ekonomije Dragica Sekulić će sjutra u Inovaciono-preduzetničkom centru Tehnopolis održati sastanak sa opštinarima i privrednicima iz Nikšića, nakon kojeg će obići određene nikšićke kompanije.

Sjutrašnja posjeta počeće sastankom sa predsjednikom Opštine Nikšić Veselinom Grbovićem, nakon čega će u prostorijama Opštine dati izjavu za medije.

Sastanak će se nastaviti u Tehnopolisu gdje će se ministarka sastati sa nikšićkim privrednicima koji sarađuju sa Ministarstvom ekonomije. Početak se očekuje u 10:30 časova i novinari će po završetku moći da uzmu izjave od učesnika.

Sekulićeva će svoju posjetu nastaviti obilaskom Rudnika boksita. Nakon toga je predviđen obilazak Instituta za crnu metalurgiju i Elektroprivrede Crne Gore. Poslednja u nizu kompanija koje će ministarka posjetiti biće nikšićki Metalac.

Mediji će tek nakon završene radne posjete moći da dobiju izjavu od Sekulićeve, sa kojom će se i ovaj događaj zaključiti.

Sastanci će biti zatvorenog tipa, bez prisustva novinara, a služba za odnose s javnošću obezbijediće video snimke početaka sastanaka i izjava za javnost.