Umjesto komandira Stanice granične policije Nikšić Janka Radosavovića, na njegovo mjesto postavljen je Danilo Šćepanović, u petak smijenjeni načelnik CB Budva, dok će Radosavovića rasporediti na drugo radno mjesto u Upravi policije.

„Iako je pod rukovodstvom Radosavovića od 2017. godine, u kontinuitetu ova Stanica imala zapažene rezulate i bila jedna od najboljih, sigurno je u 2021. ostvarila najbolje rezultate, jer je samo u prvom kvartalu ove godine zaplijenila oko 450 kg opojne droge marihuane – skanka, ali to se ne uzima u obzir, već se nastavlja tortura nove vladajuće većine i njihovih kadrova u MUP-a, pa kao odan državi Crnoj Gori pored visokog nivoa profesionalizma i zapaženih rezultata smjenom Radosavovića oboren je i posljednji bastionikcrnogorstva u Nikšiću u redovima Uprave policije“, navodi naš izvor.
Nastavak ,”ekspertskog” revanšizma, dodaje, uzima maha i čini sve da stamene i odane Crnogorce svrgne sa funkcija kako bi se dalje nastavilo sa urušavanjem države i sankcionisanjem njoj odanih pojedinaca.
„Kao što se može zaključiti, Radosavović nije smijenjen, zbog ijednog valjanog niti argumentovanog profesionalnog razloga, već isključivo zbog toga što voli svoju Crnu Goru“, zaključuje izvor portala Analitika.
Izvor: Analitika