Saobraćaj se u zemlji obavlja nesmetano. Na putevima koji vode kroz usjeke neophodna je oprezna vožnja zbog mogućih sitnih odrona.

 

Do 26.10.2015. godine zbog investicionog presvlačenja asfaltnog kolovoza na regionalnom putu R-19 Bioče-Mateševo lokalitet Pelev brijeg, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila ,u terminu od 11.00 do 15.00 časova.

 

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo u mjestu Krivošije u periodu od 15.09.2015. godine do 25.12.2015. godine promijenjen je režim saobraćaja sa tri na dvije kolovozne trake. Obustava saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju od 10 minuta prisutna je u terminu od 10.00-11.00 i do 15.00-16.00 sati zbog radova.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na magistralnom putu Šćepan polje – Plužine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

U mjestu Slijepač most na putu Mojkovac – Bijelo Polje saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju. Isto važi i na putu Mojkovac – Djurdjevića Tara, zbog klizišta.

Zbog rekonstrukcije mosta u Virpazaru promijenjen je režim saobraćaja na regionalnom putu R-16 kroz Virpazar, a odobrava se i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac – Virpazar. Pješaci i putnička vozila mogu koristiti postavljeni montažni pontonski most kroz Virpazar, a vozila ukupne mase do 7 t alternativni  lokalni put Boljevici, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na magistralnom putu dionica Ribarevine – Barski most lokalitet Rakonje odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz postavljenu semaforsku signalizaciju. Iz istog razloga takav režim važi i na putu Podgorica – Ribarevine lokalitet Mojkovac.

Informativni centar zajedno sa Službom pomoći na putu na usluzi je gradjanim