Sajam lokalnih proizvoda, održan u nikšićkom Sportskom centru, prema interesovanju sugrađana, ispunio je sva očekivanja. Trodnevni Sajam je okupio preko 200 izlagača, izložena je bogata ponuda mesnih i mlječnih proizvoda, meda, vina, umjetnina… a Nikšićani su sa istog odlazili punih ruku.

“Proizvodi domaći, ponuda odlična… Jedina zamjerka su cijene, malo visoke za naše penzije, ali je sve bilo vrhunskog kvaliteta”, kazala je naša sagovornica, koja je na sajmu trgovala suvo meso i sir.

“Bili smo na sajmu najviše zbog meda. Takođe, kupili smo i domaću kobasicu, pečenicu, valjaće za predstojeće praznike. Cijene nijesu toliko visoke, s obzirom na kvalitet. Sve je domaće, sve pohvale za domaćinstva i organizatore ovakvih događaja u Nikšiću”, rekao nam je naš sagovornik.

“Posjetili smo sajam, na njemu, što se kaže, nema šta nije bilo. Kupili smo med, suhomesnato… Nije mogao bolji kvalitet, nadam se da će se ova praksa nastaviti u našem gradu”, kaže naš sagovornik.

“Odličan sajam, bogata ponuda, sve domaće… Došli smo porodično po sitnice za ovale, izašli smo punih kesa. Jedini problem su bili nepropisno parkirani automobili, nije se moglo prići… O domaćicama sve najljepše imamo da kažemo”, saopštili su naši sagovornici.