cinema

U srijedu, 20. septembra, posjetioci bioskopa Cinema 213 imaće priliku da uživaju u trima reprodukcijama:

16.30 Ričard roda 2 – Kada shvati da on neće biti taj koji će predvoditi svoje jato nazad na sjever, Ričard odlučuje da pobjegne i da leti sam. Na svom putu, upoznaće Samiju i njeno jato vrabaca, koje u zatočeništvu drže zli marabui, kojima upravlja pohlepni paun Zamano. Jedina šansa da se vrapci oslobode jeste da riješe zagonetku i pronađu Veliki dragulj, a to zahtijeva timski rad, povjerenje i prije svega spretnost.
18.15 Opatica iz pakla – Radnja je smještena u 1956.godini u Francuskoj. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film “Opatica iz pakla II” nastavlja priču prvog dijela, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put međutim, niko nije siguran.
20.25 Afrer: Finale – Peti i posljednji doo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja.
Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspjeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje da shvata da je jedini način na koji može da krene naprijed i dobije novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti.
Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamjernije savete, uvjereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cijena je, ipak, bila velika…