kadeti

Iako je imala dva gola zaostatka, mlađa kadetska selekcija Crne Gore remizirala je sa Bosnom i Hercegovinom – 2:2.

Nakon pobjede u prvom meču (1:0), izabranici Radovana Kavaje u revanšu su lošom igrom u prvom poluvremenu dozvolili protivniku da dođe do velike prednostu, koju su anulirali znatno boljim izdanjem u nastavku.
Bosna i Hercegovima došla je do vođstva već u petom minutu. Kenan Lamadžema je proigrao Amara Zahirovića, koji je uspješno završio akciju za 1:0.
Nepunih deset minuta kasnije bilo je 2:0. Ovog puta, mrežu Petra Petrovića zatresao je Marko Brkić udarcem sa desetak metara.
Bolju igru u drugom poluvremenu ,,sokoli“ su počeli da konkretizuju u 62. minutu. Sa desne strane centaršut je uputio Janko Vukićević, a lijep gol glavom postigao je Stefan Radojević.
Isti igrač postavio je konačan rezultat na petnaestak minuta prije kraja. Radojević je ukrao loptu defanzivcu domaćih, kombinovao sa Bajrom Mujković i zatim rutinski savladao golmana Vedada Alibašića.
– U ovu utakmicu ušli smo osjetno lošije nego u prethodnu. Primili smo dva gola nakon individualnih grešaka, dozvolili protivniku da dobro otvori meč i to prvo pouvrijeme je bilo prilično loše. Na pauzi smo izmijenili gotovo cijelu ekipu, osvježili je sa nekim igračima koji su imali manju minutažu i odigrali mnogo bolje. Kontrolisali smo igru, dali dva gola, imali neke prilike koje smo mogli bolje iskoristiti. U svakom slučaju, kada se sve sabere, zadovoljan sam odrađenim u ove dvije utakmice. Slijedi malo odmora, a onda sa zadovoljstvom čekamo naredno okupljanje, rekao je selektor Kavaja.