Dragoljub Radulović, predsjednik Savjeta Mjesne zajednice(MZ) Župa nikšićka, reagovao je na odgovore koje je CEDIS objavio povodom problema sa električnom energijom u Župi.

Inače na području te MZ u poslednjih osam dana konstantni su prekidi sa napajanjem električnom energijom, ali odgovarajući na pitanja našeg portala iz CEDIS-a su ustvrdili da su prekidi sporadični i uzrokovani lošim vremenskim uslovima.

“Onaj ko je pisao saopštenje CEDIS-a očigledno da nije dobro informisan ili želi da prikrije stvarno stanje u vezi napajanja električnom energijom u Župi Njkšićkoj. Već prva rečenica iz saopštenja ne odgovara činjeničnom stanju pa vas upoznajem da od 21.01.u 17h, pa do 23.01.2023.god.u 15.30h imali smo uredno snadbijevanje 22.01.2023. od 18.30 -22.20h. Znači od 48h imali smo redovno snadbjjevanje ukupno 3h i 50min. I tako bi mogli da pomenemo 19/20.01.2023 kada veći dio noći nijesmo imali snadbjjevanje električnom energijom. Pa bi mogli još da nastavimo da demantujemo većinu činjenica koje ste naveli, ali to nam nije cilj, već da se sa vaše strane realno priđe rješavanju obog problema koji stvara velike probleme u bitisanju svakog stanobnika Župe. Prigovor na ovakvo stanje sam vam poslao 19.01.2023.god, ali niko nije odgovorio. Stoga gospodo iz CEDIS-a očekujemo umjesto nemuštih saopštenja izađete na teren i dugotrajno riješite problem snadbijevanja električnom energijom Župe Nikšićke”, naveo je u reagovanju Radulović.

On podsjeća nadležne u CEDIS-u da su prije dvije godine inicirali rješenje ovog problema, te da su inženjeri CEDIS-a uradili valjan projekat , ali da se na tome stalo.

“Zato malo presaberite vaše redove i konačno riješite ovaj problem na koji ukazujemo evo nekolike godine. Dajte da se temeljno priđe ovom problemu, jer očigledno da od farbanja stubova kojima ste nas matletirali dvije godine očigledno nijesmo imali koristi”, zaključuje Radulović u reagovanju.

Izvor: RTNK