mladi niksica

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Budvi ubijen je M.Ć. (1987). Njega je, sumnja se, ubio P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, koji je teško ranjen u istom obračunu.

Pucnjava se dogodila ispred lokala “Poko” u 18.35 sati, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

Budvanin M.Ć. je nakon pucnjave pronađen u automobilu ispred lokala dok je još davao znake života, ali je na putu prema kotorskoj bolnici podlegao ranama, nezvanično saznajemo iz policije.

“Večeras oko 18.30 sati je u ulici Babilonija u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno”, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da su njih dvojica pucali jedno na drugo iz pištolja.
Potvrđeno nam je da je u pucnjavi ranjen P.I., kojem se ljekari kotorske bolnice bore za život.

“M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P.I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život”, kazali su iz policije.
Policijski službenici su pronašli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju M.Ć. i P.I.

“Uviđaj na licu mjesta, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, je u toku. Slijede dalje policijsko – tužilačke aktivnosti radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja događaja”, dodaje se u saopštenju.