Opštinska liga mali fudbal

 

Nedeljni program Opštinske lige u malom fudbalu je počeo pobjedom Baja Pivljanina protiv Caffe Marvela 6:3. Novica Ćalasan je postigao četiri gola i donio pobjedu svojoj ekipi. Bajo Pivljanin sada mora da čeka i da se nada kiksevima Dnevnog Centra i Katenaća koji imaju da odigraju još dvije utakmice.

 

Katenaćo je zabilježio bitnu pobjedu protiv EUSa 9:7, iako je imao gubio 6:2 u 24. minutu. meč je obilježio Aleksandar Krunić koji je postigao 4 gola. Oni imaju izgledne situacije za plasman u playoff, a za to će im biti dovoljno da zabilježe jednu pobjedu na dvije utakmice koliko je ostalo da odigraju.

 

Gornje Polje je pobjedom protiv Dnevnog Centra 6:5 nakon preokreta obezbjedio drugu poziciju i zbog toga će ići direktno u četvrtfinale. Najbolji igrač Gornjeg Polja, Miloš Backović je postigao het trik i još jednom izvukao svoju ekipu iz nepovoljne pozicije.

 

Kolo je zatvorio sjajan meč između Trebjese i Progresije koji je završen 3:3. Sjajan je bio i Darko Nikolić koji je postigao dva gola za Progresiju.

 

Slobodni u ovom kolu su bili Kaljari Knjaz, Sparta i Pekara Zvicer.

Izvor: NK Sport