Sajam Univerziteta

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola, 18. oktobra u Hotelu Hilton sa početkom u 14h.

 

Na prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM: univerziteti, srednje škole, kao i škole jezika iz cijeloga svijeta.
Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja Webster University iz Beča. Dosadašnja iskustva ISEM studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici Webster-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku sa da njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije.
Učešće na Sajmu je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 085 505, e-maila: info@isem.agency ili web sajta: www.isem.agency.
Webster pruža mogućnost sticanja američke diplome osnovnih ili magistarskih studija, nudi veoma kvalitetne akademske programe, stipendije i studentske kredite, rad tokom studija u brojnim međunarodnim organizacijama, a zahvaljujući širokoj mreži univerziteta širom svijeta, nudi i razmjenu u brojnim drugim državama i kontinentima.
Webster-ov akademski portfolio sadrži brojne programe kao što su: međunarodni odnosi, biznis administracija, međunarodni biznis, menadžment, marketing, strateške komunikacije, psihologija, itd.
Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.
Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:
– upisi na osnovne i magistarske studije
– programi razmjene srednjoškolaca
– srednje škole internatskog tipa
– škole jezika
– Work and Travel program
Izvor: vijesti.me