Mladi Nikšića
Izvršni direktor Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis Ratko Bataković sa svojim saradnicima je ugostio princa Nikolu Petrovića Njegoša.
Bataković je predstavio misiju i svrhu osnivanja Tehnopolisa, trenutne aktivnosti, mjere podrške kao i kapacitete kojima ova institucija raspolaže.
“Radna atmosfera koju je princ zatekao u Tehnopolisu podstakla ga je na razgovor o aktivnostima koje Fondacija Petrović Njegoš sprovodi. Brzo se došlo do zaključka da je širok spektar oblasti zajedničkog interesovanja I mogućnosti otpočinjanja eventualne saradnje: ekologije, razvoja preduzetništva, poljoprivrede, organizacije edukativnih radionica… Konkretno je dogovoreno zajedničko angažovanje u realizaciji projekta pružanja podrške mladim preduzetnicima da se vizuelno identifikuju, obzirom na važnost vizuelnog identiteta, neophodnost prepoznatljivosti i vidljivosti u odnosu na konkurenciju, vrijednost, autentičnost brenda i njegov doživljaj i uticaj na psihologiju potrošača. Dogovoreni su i prvi koraci u sprovođenju pomenutih aktivnosti”, saopšteno je nakon posjete.
Kako piše u saopštenju, posvećenost i želja za pružanjem pomoći razvoju preduzetništva, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou, brzo su se pokazali kao zajednički interes Fondacije Petrović Njegoš i IPC Tehnopolis.