Noćna škola

Za sve ljubitelje tinejdžerskih trilera preporučujemo vam da pročitate roman „Noćna škola“ koji neće prestati da vas intrigira do posljednje stranice.

Kad svi lažu, kome da vjeruješ?

Elin svijet se raspada. Ona mrzi svoju školu. Brat joj je nestao. Upravo su je uhapsili. Opet. A sada je roditelji šalju u internat.

Međutim, Akademija Simerija nije obična škola. Kompjuteri i mobilni telefoni su zabranjeni. Učenici su mješavina nadarenih, surovih i privilegovanih tinejdžera. Oni – a možda i neki profesori – kriju tajnu.

Eli upoznaje nove ljude, među kojima je i Karter, sumorni usamljenik s kojim osjeća trenutnu bliskost i dolazi u susret sa Noćnom školom, tajanstvenim društvom čijim aktivnostima učenici ne smiju da prisustvuju.

Međutim, kada Eli bude napadnuta pokreće se lanac događaja koji kulminira smrću jedne od učenica tokom ljetnjeg bala. Kada škola počne da izgleda kao veoma opasno mjesto, Eli mora da odluči kome može da vjeruje i otkrije šta se zaista dešava u Akademiji Simerija.

Kada se zagonetke i intrige savršeno pomiješaju kao u ovoj izvrsnoj knjizi, bićete primorani da gledate preko ramena, osluškujete i zapitate se kome smijete da vjerujete ili kome biste uopšte mogli da se obratite ako bi vam život bio u opasnosti. Ovo je zaista posebna knjiga! Apsolutno je preporučujemo!