Nevladina organizacija (NVO) “Fenix” Crna Gora u saradnji sa kućom mode i ljepote “Zoran” organizuje predstavu za pomoć djeci oboljeloj od kancera.

Događaj će se održati 22. januara u Kulturno informativnom centru (KIC) ,,Budo Tomović“ sa početkom u 19:30 časova.
Karte se mogu kupiti u tržnom centru “Delta Siti”. Biće prisutna i djeca sa hendikepom iz Nikšića i Kotora koja uče frizerski zanat, a organizatori su istakli da će im oni pomoći da uspiju bez obzira na invaliditet.

Fenix se bavi pružanjem pomoći djeci oboljeloj od kancera, a u programu će učestvovati najveća imena frizerske struke iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Oni će upoznati publiku sa aktuelnim trendovima.

Prisutni će imati priliku da uživaju u performansima svjetski poznatih imena, majstora i mladih talenata. Među njima će prisutni imati priliku da vide Marka Markovića, Edina Krivošića, Zoranu Vukčević, Miloša Kobarskog i mnoge druge.

Kao specijalni gosti očekuju se: Stevo Pavlović, Lidija Štokić, Senad Šehić, Stipe Filipović, Duško Radović, Ivan Vukčević, Duška Bogataj, Perica Ivanovski i Branko Petrović.

Glavna producentkinja organizacije Snežana Ivanović nada se uspješnoj realizaciji predstave.
“Ovo je jedan zahtjevan i težak posao, želim da se zahvalim cijelom timu posebno Zoranu Vukčeviću koji je dao sve raspoložive kapactete”, kazala je.

Direktor kuće mode i ljepote Zoran Vukčević kazao je da su odlučili da daju doprinos i ovoj humanitarnoj priči:

“Ideja potekla od Suada Lukačevića i Ivana Vukčevića a mi smo negdje prepoznatljivi u ovoj priči, bilo gdje na ovim našim prostorima smo bili prisutni, sve do Bordoa i Pariza i učestvovali smo u brojnim akcijama, pa smo odlučili da damo svoj doprinos i u ovoj humanitarnoj priči.”