Ekipa našeg portala potrudila se da dostojno izvijesti o provodu tokom nastupajućih praznika sve one koji još uvijek ne znaju gdje će dočekati Novu godinu i u kojem kutku grada će uživati u prazničnoj čaroliji.

DJ Pass Manit, DJ Botox, DJ Nikola Vuković zabavljaće vas u Propaganda baru, dok će u Jack baru nastupiti Davor Vučetić, u pratnji Dada Petkovića na gitari i Ivana Petkovića koji će na cajonu biti zadužen za ritam. Taj bar je u novogodišnjoj noći obezbijedio finger food posluženje za sve goste i promotivne cijene određenih vrsta pića. Rezervacije su obavezne, a ulaznice se mogu kupiti u lokalu po cijeni od 5 eura po osobi. Broj mjesta je ograničen, a za više informacija pozovite na broj telefona 069736467.

Nedavno otvorena diskoteka Cataleya za novogodišnju noć upriličiće nastup Srećka Savovića po cijeni ulaza od 10 eura. Prve noći 2017. godine nastupiće DJ Miko i gost iznenađenja, a ulaz je slobodan. Lexington bend, po cijeni ulaza od 5 eura, zabavljaće vas 2. januara. Za Badnju noć nastupiće TRIK FX, cijena ulaznice je 3 eura, a za Božić Šmizle. Te večeri ulaz cijena ulaza je 2 eura. Informacije i rezervacije na broj 068881188.

U noćnom klubu Diamond za nezaboravan doček Nove pobrinuće se Dj MrGooD & Dj Dzoi. Cijena ulaznice je 7 eura. Provod se nastavlja i 1. januara uz DJ Sophie, ulaz je 3 eura, kao i 2. januara uz Milicu Pavlović za čiji nastup je ulaz 5 eura. I božićni praznici proslavljaće se u ovom klubu pa će 6. nastupiti Milena Ćeranić, cijena ulaza je 5 eura, a za nastup Amara Gila Jašarspahića, 2. januara, ulaz će biti 6 eura. Za sve noći rezervacije su besplatne i mogu se izvršiti na broj 067399924.

I u NK pub-u spremni su za doček Nove uz bend Ulični PSY iz Beograda, a svoje mjesto možete rezervisati na broj 068572130.

Ni Montenegro pub ne zaostaje pa će i tamo biti organizovan doček uz DJ Ernesta. Ulaz za muškarce je 20 eura, za djevojke 15, a u cijenu ulaznice uračunato je besplatno piće i hrane cijele noći.
Karte se mogu kupiti u Montenegro Pub-u, rezervacije i dodatne informacije na broj 069 870 005.

DJ NELLY (Nemanja Stanišić) zadužen je za provod u Havana klubu, a goste očekuju i nagrade iznenađenja i trubači. Na broj 069750186 možete rezervisati svoje mjesto, a cijena ulaznice je 5 eura.

A preko puta, u Prive klubu, zabavljaće vas DJ Geller, takođe uz cijenu ulaza od 5 eura i velikim brojem iznenadjenja i trubača u ponoć. Za sve informacije, kao i rezervacije i kupovinu karata možete se javiti na broj 069520669, ili u samom lokalu od 20-00h.

Doček će biti organizovan i u Base klubu po cijeni od 10 eura, a rezervacije su na broju 068529829.

U kafe baru Recesija 31. očekuje vas bogat program sa nagradama i iznenađenjima. Za muziku biće zaduženi Sleeg & B-yang, a cijena karte je 10 eura. Druge noći januara, za nastup Darka Martinovića ulaz je besplatan. Rezervacije i informacije na broj 067111114.

Za vašu dobru zabavu u klubu Van Gogh biće zaduženi DJ Darko i DJ Šminka. Ulaz je besplatan, rezervacije su na broj 069236347, a očekuje se i repriza dočeka 1. i 2. januara.

U kafeu Flojd doček Nove godine neće biti organizovan, ali će zato 1. januara nastupiti nikšićki sastav Stoned faces, a 2. Milf Hunters iz Herceg Novog. Val de Mar zabavljaće vas u ovom lokalu za Badnju noć, dok će za Božić nastupiti bend Parampaščad iz Podgorice.

U Trim centru Nikšić za doček se očekuje nastup Ivane Popović i Nemanje Nedeljkovića, a za Božić Pljevaljskih tamburaša. Na broj 057301646 možete izvršiti rezervaciju.