Milan Mika Zirojević
  Milan Mika Zirojević rođen je 7. oktobra 1936. godine u Nikšiću. Karijeru je započeo u Sutjesci, kao jedan od najmlađih prvotimaca u njenoj istoriji, a istu završava sa 25 godina u Čeliku iz Zenice. Zanimljivo je pomenuti i to da je prije početka karijere u Sutjesci, Mika bio član ekipe ”Lokomotiva”, sastavljene od mladića koji su živjeli kod željezničke stanice ili u njenoj blizini. Pored njega, prvi igrači koji su tu ekipu sačinjavali bili su: Vaso Bošković, Boro Spajić, Điko i Miško Burić, Rajo Šipčić, Boro i Drago Žižić, Caja Bakoč Šunja Petrović i drugi.
Bio je najmlađi omladinski reprezentativac SFRJ, u čuvenoj generaciji Dragoslava Šekularca, Milutina Šoškića i Milana Galića. Čuvena je izreka koja se dosta puta pominjala: ”Kad je muka, tu je Mika”. Na kraju fudbalske karijere upisuje Višu trenersku školu u Beogradu. Po završetku školovanja, kao jedan od prvih diplomiranih trenera u Crnoj Gori, započinje posao u Sutjesci, i trenerskom pozivu ostaje vjeran do kraja svog života. Tvorac je čuvene Sutjeskine omladinske škole, sa kojom po prvi put u istoriji kluba i crnogorskog fudbala osvaja prvenstvo Jugoslavije u omladinskoj konkurenciji 1976/77. Pod njegovim vođstvom omladinci Sutjeske osvajaju i Jugoslovenski kup 1980/81, dok su u sezoni 1982/1983 igrali finale Omladinskog kupa sa beogradskim Partizanom. Od 1983 – 1986 radi kao trener Bokelja iz Kotora, koji u sezoni 1985/86 po prvi put u svojoj istoriji ulazi u Drugu saveznu ligu SFRJ. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri bio je i trener Mogrena iz Budve i nikšićkog Čelika.
Ostao je vjeran svome gradu do kraja života, uprkos brojnim ponudama iz inostranstva. Preminuo je 21. maja 2014. godine, a sahranjen je na Gradskom groblju u Nikšiću.