Ilija Ašanin

Povrijeđeni putnici u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u blizini Bogetića, koji se liječe u nikšićkoj Opštoj bolnici, stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. Direktor Opšte bolnice u Nikšiću, Ilija Ašanin, kazao je da je jedan od sedmoro povrijeđenih pacijenata sinoć operisan od povrede bubrega, ali i da je njegovo stanje stabilno.

“Stabilno je i devetogodišnja djevojčica koja je juče odmah nakon nesreće operisana zbog unutrašnjih povreda i unutrašnjeg krvarenja”, rekao je Ašanin.
U nikšićkoj bolnici, kako je ranije saopšteno, petoro teže povrijeđenih je na Intenzivnoj njezi, dok je po jedno na liječenju na odjeljenjima hirurgije i ortopedije.
U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije ženske osobe iz Nikšića i Danilovgrada, a ljekarska pomoć ukazana je u nikšićkoj Opštoj bolnici za 26 povrijeđenih, od kojih je 19 pušteno kući, a sedam zadržano na bolničkom liječenju.
Do saobraćajne nesreće došlo je u sudaru minibusa prevoznika Glušica i putničkog automobila budvanskih registarskih oznaka, čiji je vozač priveden zbog osnovane sumnje da je izazvala teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

loading…