Mladi Niksica

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza.

Oni su kazali da će zbog izvođenja radova na rekonstrukciji dionice magistralnog puta Ribarevina-Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Ulcinj-Krute saobraćaj je zbog minerskih radova prekinut za sve vrste vozila.
Na regionalnom putu Cetinje-Njeguši saobraćaj će biti obustavljen od 14 do 19 sati.
Na putu Krstac-Lovćen-Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.
Na regionalnom putu Petrovići-Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.
Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac-Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Zbog izvođenja asfaltnih radova na prilazima Bejli mosta na rijeci Zeti u Danilovgradu od osam do 17 sati doći će do obustave saobraćaja za sve kategorije vozila.
Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.
Na magistralnom putu Petrovac-Bar-Ulcinj, zbog sanacije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju dionica Kamenari-Kotor i starog puta Risan-Grahovo, promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Do završetka radova na rekonstrukciji mosta “Radovan Pavicevic“ na rijeci Zeti u Danilovgradu doći ce do privremene obustave saobraćaja, a saobracaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj se preusmjerava alternativnim saobracajnicima Podgorica-Spuž i Danilovgrad-Bogetići.